söndag 13 november 2011

Söndag

Vilken händelserik gårdag det blev. På gott och ont. Blev bjuden på god middag av svärmor och efterrätten stod jag för som blev pannacotta! Riktigt gott och trevligt var det. Kvällen som skulle spenderas i lugnets tecken framför film och massa gott slutade till sist på akuten. DOCK stort MINUS för sjukvården som inte ger den hjälp som behövs, fy fan säger jag bara. Men J började må bättre till sist och efter all väntan på hjälp, så for vi istället hem. 4 timmar spenderade vi där. Usch.

Idag mådde han däremot bättre, så det kändes skönt i alla fall. Man blir ju så himla orolig!! Har även firat farsdag med lite fika och haft mina systrar med familj här, så det var kul. Sitter nu och väntar på att tiden ska gå, blir att åka till Sofie sen och umgås en stund. Men blir troligtvis inte allt för långvarigt på grund utav brist på sömn och att en tidig morgondag väntar.
Det är nämligen dags att gå in i sista veckan av praktiken!When people you don't even know hate you, that's when you know you're the best! ;)

Inga kommentarer: