torsdag 1 januari 2009

2009

Då lämnar vi 2008 bakom oss och blickar fram mot det nya året - 2009! Kvällen igår blev faktiskt helt okej. Över förväntan helt klart. Det behövs inte en redlös suparfest för att göra nyår lyckat! Utan har man det rätta sällskapet så spelar det nog ingen roll vad man gör. Vi var hos mig i stort sett hela kvällen och sjöng singstar, körde sanning och konsekvens och lite olika varianter på ölspel!
Kring halv tolv började jag, madde och anna gå mot stan medan killarna åkte bil in. Lite orättvist men vi klarade oss i alla fall. Vi blev dock lite nervös när våra grabbar blev lite försenade.. man har ju hört att de som sker på 12-slaget visar vad som kommer ske under resten av året! Det är ju då man vill kyssa sin älskade och som tur var blev det så :-) Dock blev det en hel del gorm efter detta, vilket tillhör vanligheterna. Stod i kö för att komma IN på max, kändes jävligt desperat men jimpan var så hungrig. Efter att han ätit så började vi röra oss hemmåt.


Vaknade idag pigg och allert utan de minsta dagen efter besvär. Vi har myst på hela dagen med frukost på sängen och sett på The forbidden kingdom och Mamma Mia. Helt klart super mysig start på detta år! =)

Inga kommentarer: