lördag 17 januari 2009

Lördag kväll

Luleå förlorade! Nu börjar dem svacka igen, verkligen inte bra när det är så pass jämt i serien. Hur lätt som helst att dem halkar ner i tabellen. Nåja, hjälpte Sara en hel del i kiosken. Är faktiskt riktigt roligt även fast jag gör det helt gratis :-) Vi hade en del att ta igen, träffar henne så sällan, så vi hade mycket att prata om!

Fick skjuts av hennes moder hem efteråt eftersom Sara och några från hockeyn skulle på fest. Jag själv ska mysa på här hemma med en film och bara ta det lugnt med en cola. Får se ifall man får sällskap eller inte.

Börjar även sakna blogg.se.. blogspot var lite överskattat och inte alls så bra jag tänkte att det skulle vara. Kanske blir en flytt tillbaka i framtiden! Blev inspirerad av Sara som hastigt gjorde en flytt och dessutom bytte namn! Våran lilla cleo girl ;-)

Imorgon är det Söndag. Stört trist! Redan slutet på denna helg. Fast dröjer nog inte länge tills det är en ny helg igen. Dessutom börjar dem nya tiderna och nya schemat gälla nu framöver. Har en dunder sovmorgon till kl 14:00 på måndagar... så jag får en liten extra helg på ett sätt.

1 kommentar:

Anonym sa...

sällskap fick du alltid älskling ;)